Sieraden in zilver, goud, parels & diamant bij Juwelier Van Bignoot in Gent

Juwelier Van Bignoot te Gent: vang uw droom in een juweel

 

Mooimakers sinds 1907

 

Een nieuwe outfit of speciale gelegenheid? Met een juweel maakt u het helemaal compleet. Juwelier Van Bignoot uit Gent is al sinds 1907 de referentie voor juwelen, diamanten, horloges en als goudsmid ook voor goud. Verwacht een uitgebreid aanbod en deskundig advies. Bij ons kiest u uit bestaande collecties. En creëert u uw sieraad zelf. Bezoek een van onze drie winkels in Gent of maak een afspraak na de kantooruren. Onmogelijk voor u om binnen te springen? Dan komen we langs bij u thuis. Bijvoorbeeld om trouwringen te passen of het ontwerp van een nieuw juweel te bespreken.

 

Voor elk budget

 

Loopt u langs onze vitrines? Dan ontdekt u sieraden voor elk budget. Van fantasiejuwelen tot creaties met zilver, goud, parels en diamant. Snuister tussen de tijdloze creaties van Bronzallure, Hulchi Belluni en Orage. Voor de mooiste dag van uw leven kiest u uit de collecties van Duo, Dora en Saint Maurice. Is uw slotje stuk of mist er een steentje? Breng uw juweel dan binnen voor controle en reparatie.

 

Eigen ontwerp in goud en platina

 

Het perfecte juweel ontwerpt u zélf. Christian Van Bignoot is een vakman in goud en platina. Op basis van uw ideeën maakt hij een computerschets en een exacte prijs. Na uw goedkeuring gaat hij aan de slag. Het witte edelmetaal platina wordt verwerkt in zijn zuiverste vorm. Resultaat? Een beresterk en slijtvast juweel dat zijn witte kleur altijd behoudt. Uw gouden sieraad heeft een waarde van 18 karaat en verliest nooit zijn magie.

 

Een nieuw juweel kiezen of ontwerpen? Vraag advies aan juwelier Van Bignoot.